Η TRT, μετά από 26 χρόνια λειτουργίας συνεχίζει την παράδοση της πρωτιάς στα ποσοστά τηλεθέασης όλων των περιφερειακών καναλιών της Ελλάδας με ποσοστό ΠΑΝΩ από 17% για την Θεσσαλία.

Προϊόντα που διαφημίστηκαν στον σταθμό μας

Μια μεγάλη και πλούσια σειρά από προϊόντα κάθε είδους και εμβέλειας, εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τη διαφήμιση τους στην TRT. Εμπιστεύονται την άριστη προβολή και απόδοση των διαφημιστικών μηνυμάτων τους στην Κεντρική Ελλάδα. Η TRT θεωρεί και φροντίζει όλα τα προϊόντα που προβάλλει σαν δικά της.

ΚΡΑΤΙΚΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ, ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ, ΙΚΑ, ΔΕΗ, ΕΓΝΑΤΙΑ, ΥΠΕΧΩΔΕ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΟΤ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΑΕΔ, AGROCERT

ΟΠΑΠ
ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΠΟ, ΠΡΟΤΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ALPHA, EUROBANK, ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, MARFIN

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
COSMOTE, WIND, VODAFON, OTE

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
SEAT, MAZDA, TOYOTA, HYUNDAI, FIAT, OPEL, FORD, CITROEN, VOLKSWAGEN, RENAULT

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΜΕΒΓΑΛ, ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΤΥΡΑΣ, ΝΟΥΝΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΛΑΙΣ-UNILEVER
ΦΥΤΙΝΗ, ΑΛΤΙΣ, BECEL, KNORR, HELLMANS, DOVE

ΔΙΑΦΟΡΕΣ
ΕΨΑ, PRAKTIKER, JUMBO, SONY, CHAMPION ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, MAX MARA , CROCODILINO, DEXIM, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COCA COLA, AMITA, FANTA, JACOBS, ION, INTERAMERICA, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΥΡΗΚΑ, ΕΨΑ, ΚΛΙΑΦΑΣ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, AMSTEL, HEINEKEN, TRIUMPH, SPRIDER, NEOSET, KOY-KOY, IKEA, MEDIA MARKT, EXPERT, ΜΕΛΙΣΣΑ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ “ΠΙΝΔΟΣ”

ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΤRΤ διαθέτει σύγχρονα STUDIO και το πλέον έμπειρο προσωπικό, μετά απο 26 χρόνια παρουσίας στον χώρο της τηλεόρασης και των Media, με αποτέλεσμα να αποτελεί μια ομάδα που συνεργάζεται γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια για την επίτευξη και του πλέον δύσκολου και απαιτητικού έργου. Η TRT φροντίζει συνεχώς για την κατάρτιση του προσωπικού της, σε νέες τεχνολογίες παρακολουθώντας στενά τις νέες εξελίξεις διεθνώς.

Η TRT υλοποιεί σε ημερήσια & εβδομαδιαία βάση δεκάδες πολιτικών, πολιτιστικών και ενημερωτικών ρεπορτάζ, καθώς πάγια και μακροχρόνια πολιτική της TRT είναι η παραγωγή προγράμματος από τους δικούς της ανθρώπους.

ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ, ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ  ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.