Τρεις νέες ανθρώπινες απώλειες καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες στο Νοσοκομείο. Ειδικότερα, «έφυγαν» από τη ζωή τρεις γυναίκες, που νοσηλεύονταν προσβεβλημένες από κορωνοϊό, ηλικίας 76 κα 86 και 97ετών. Πλέον ο αριθμός των καταγεγραμμένων θανάτων στο Νοσοκομείο Βόλου από τις 19 Οκτωβρίου ανέρχεται σε 158.
Στο μεταξύ, δύο γυναίκες ηλικίας 62 και 79 ετών δίνουν τη δική τους μάχη με τον ιό στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Βόλου, ενώ ο συνολικός αριθμός των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό φτάνει τους 51. Την ίδια στιγμή, σχεδόν 3.000 εμβόλια κατά του κορωνοϊού έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο νοσοκομείο του Βόλου, ενώ έως τα μέσα Μάρτιου έχει προγραμματιστεί αντίστοιχος αριθμός ραντεβού, καθώς προβλέπεται να εμβολιάζονται καθημερινά 100 περίπου άτομα, κατά μέσο όρο.
Τέλος, δύο νεαρούς συνέλαβαν χθες τα μεσάνυχτα στο Βόλο αστυνομικοί για τη διοργάνωση κορωνοπάρτι. Πρόκειται για έναν 26χρονο, στο σπίτι του οποίου μαζεύτηκαν επτά άτομα λόγω της ονομαστικής του γιορτής και έναν 32χρονο φίλο του, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς, αντιστάθηκε στη σύλληψη και πάνω του βρέθηκε ένα ναρκωτικό χάπι.


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube