Το εφιαλτικό σκηνικό που έζησαν γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Βόλου τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ξεκινούσε το δεύτερο πανδημικό κύμα, στήνεται ξανά στο «Αχιλοπούλειο». Μέσα στο Σαββατοκύριακο αυξήθηκαν κατακόρυφα τα περιστατικά ασθενών που νόσησαν από τον κορωνοϊό και προσήλθαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. Οι περισσότεροι έλαβαν αγωγή και περνάνε στο σπίτι την ασθένεια, ωστόσο, περισσότεροι από δέκα Βολιώτες εισήχθησαν στο νοσοκομείο, καθώς ο κορωνοϊός τους έχει προκαλέσει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
Η αύξηση του αριθμού των νοσηλευόμενων στους 40 (10 περισσότεροι σε σχέση με την περασμένη Παρασκευή), ανάγκασε τη διοίκηση του Νοσοκομείου να ανοίξει και πάλι τη μονάδα με τους θαλάμους αρνητικής πίεσης, ενώ όπως εξελίσσεται η κατάσταση, είναι θέμα χρόνου να ανοίξει και δεύτερη κλινική covid στον τρίτο όροφο του Νοσοκομείου.
Στο μεταξύ, άνοδο σημείωσαν τα κρούσματα στα σχολεία της Μαγνησίας. Συγκεκριμένα, στη δευτεροβάθμια ανιχνεύθηκαν 32 μαθητές θετικοί και ένας εκπαιδευτικός, ενώ στην πρωτοβάθμια ανιχνεύθηκαν θετικά στο κωρονοϊό 11 παιδιά, 4 εκπαιδευτικοί. Θετική βρέθηκε και μια γυναίκα υπάλληλος κυλικείου.


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube