Ελαιόλαδο αρίστης ποιότητας, που φέτος τυποποιήθηκε σε μία ελκυστική συσκευασία, η οποία παρουσιάστηκε σήμερα φέρει την υπογραφή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στόχος είναι να διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και delicatessen. Πρόκειται για ελαιόλαδο που παράγεται στους ελαιώνες της μονής Πάου Αργαλαστής, με ευθύνη της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και είναι το επιστέγασμα της συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε από το 2012.


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube