Η TRT αποχαιρετά τον ιδρυτή της

Το «ύστατο χαίρε» στον ιδρυτή της TRT Άγγελο Αντωνίου, που απεβίωσε χθες έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε με ανίατη ασθένεια, απευθύνει η οικογένεια του μεγάλου καναλιού της Θεσσαλίας. Τις τελευταίες ημέρες η υγεία του Άγγελου Αντωνίου επιδεινώθηκε και κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 70 ετών

Ο κ. Άγγελος Αντωνίου το 1972 εισήλθε στον επιχειρηματικό στίβο.
Το 1974 σε ηλικία 24 ετών αναλαμβάνει τη διεύθυνση της εταιρείας Αντωνίου Γεώργιος Γραφικές Τέχνες ΕΠΕ.
Το 1985 ιδρύει την εταιρεία ANTOPACK.
Το 1989 ο Άγγελος Αντωνίου δημιούργησε το Ράδιο Βέρα και κάποιους μήνες αργότερα το Φθινόπωρο του 1989 πραγματοποίησε το πρώτο βήμα στην τηλεόραση με τη δημιουργία της TRT.
Ο Άγγελος Αντωνίου άφησε ισχυρό το αποτύπωμα του στη διάρκεια των 25 χρόνων που διατηρούσε την προεδρεία του τηλεοπτικού σταθμού με το κανάλι να βρίσκεται κοντά στα γεγονότα και στις εξελίξεις της Θεσσαλίας.
Στη διάρκεια της λειτουργίας της η TRT είχε πολλές διακρίσεις με το 1999, 10 χρόνια μετά την εκπομπή του πρώτου σήματος στους δέκτες των τηλεοράσεων των Θεσσαλών πολιτών, να λαμβάνει το βραβείο για το καλύτερο περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι στο πλαίσιο του θεσμού της κοινωνίας των πολιτών.
Το 1998 μετά από έναν αιώνα επιτυχίας, η Antopack ολοκλήρωσε το νέο της εργοστάσιο συνολικού εμβαδού 14.000 τ.μ. μέτρα στη βιομηχανική ζώνη του Βόλου αποτελώντας μία από τις πιο προηγμένες μονάδες εκτύπωσης στην Ευρώπη. Το παλιό εργοστάσιο του Γερμανικού στο κέντρο του Βόλου καθώς και οι παλιές εγκαταστάσεις της Antopack συνολικού εμβαδού 30.000 τ.μ., μετατράπηκαν σε εμπορικό κέντρο, το γνωστό Old City.
Ήταν παντρεμένος με την Martina Brungsberg με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά, την Τέα, και τον Γιώργο που τον διαδέχτηκαν στις επιχειρήσεις. Ευτύχησε να δει 2 εγγόνια.
Η κηδεία του, μετά από επιθυμία που είχε εκφράσει, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο..