Στο Προεδρικό Μέγαρο οδηγήθηκε ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας, για την τελετή παράδοσης παραλαβής.Μία μεγάλη γιορτή για την Γαλλία, από την οποία δε θα μπορούσε φυσικά να λείψει το καμάρι της Γαλλικής οικονομίας, η αυτοκινητοβιομηχανίας της.

Ετσι η Citroen δημιούργησε μία ειδική έκδοση προ-παραγωγής του νέου πολυτελούς SUV της, του DS7 Crossback για την πρώτη επίσκεψη του Emmanuel Macron στα Ηλύσια Πεδία.
Πρόκειται για το SUV που είδαμε σε πρωτότυπη μορφή στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα τον Ιανουάριο του 2018.

01 02

Οι Γάλλοι έσπευσαν να κατασκευάσουν μία προεδρική έκδοση, σε μαύρο και μπλέ χρώμα, με ανοιγόμενη οροφή, ώστε ο νέος Πρόεδρος να χαιρετήσει τον κόσμο. Αυτή είναι και η πρώτη εμφάνιση του αυτοκινήτου παραγωγής του DS7 Crossback!

Ταυτόχρονα από την Κυριακή των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία η βίλα του Εμανουέλ και της Μπριζίτ Μακρόν έγινε τουριστική ατραξιόν στο Τουκέ της βόρειας Γαλλίας, στην περιοχή Πα ντε Καλέ, στη Νορμανδία.

Χιλιάδες περίεργοι και τουρίστες σταματούν μπροστά στο σπίτι του νέου γάλλου προέδρου και της γυναίκας του και φωτογραφίζουν το μέρος ή βγάζουν selfies για να τις δείξουν και σε άλλους.

Μετά την εκλογή του γείτονά τους στην γαλλική προεδρία, οι κάτοικοι της παραθαλάσσιας πόλης Τουκέ ελπίζουν ότι θα διατηρήσουν την ησυχία τους. Αντίθετα, οι καταστηματάρχες ελπίζουν ότι θα βγάλουν περισσότερα χρήματα από τους χιλιάδες περαστικούς που σταματούν για να δουν την βίλα του Μακρόν.

Για πολλούς ντόπιους η εκλογή του Μακρόν θα μπορούσε να δώσει νέα δυναμική στην μικρή και ήρεμη παραθαλάσσια πόλη Τουκέ. Οι δεκάδες φωτογράφοι και τηλεοράσεις από όλο τον κόσμο που έδειξαν τον Μακρόν στην όμορφη πόλη του, έδωσαν όρεξη σε χιλιάδες άλλους να γνωρίσουν τον τόπο όπου κάνει τις διακοπές του και περνάει μερικά χαλαρά σαββατοκύριακα.
03 04 05 06 07
Πηγη crashonline.gr