Νέα τραγούδια του Ανδρέα Κατσιγιάννη με τον Μπάμπη Τσέρτο.
Την πόλη του Βόλου θα επισκεφτούν οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες του βολιώτικου κοινού, στις 8 Απριλίου ,ημέρα Σάββατο στην μουσική σκηνή Lab Art.Θα παρουσιάσουν πέρα από την καινούργια τους συνεργασία ,ένα πρόγραμμα εφ’όλης της ύλης από την 30 χρονη πορεία στο τραγούδι του Μπάμπη Τσέρτου και από την σχεδόν δύο δεκαετιών πορεία του Ανδρέα Κατσιγιάννη και της Εστουδιαντίνας .
Μικρό σύνολο της Εστουδιαντίνας .
Φιλική συμμετοχή Κώστας Ζεμπίλας ,Απόστολος Μόσιος .

Ο Μπάμπης Τσέρτος, είναι ένας σπουδαίος ερμηνευτής, που διακρίνεται για το πάθος του, στο καλό τραγούδι, αυτό που υπηρετεί με αγάπη και ήθος πάνω από 30 χρόνια .
Στης καρδιάς τα πάθη, νέα τραγούδια που υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εστουδιαντίνας και συνθέτης ,Ανδρέας Κατσιγιάννης, ο Μπάμπης Τσέρτος, ερμηνεύει 12 αυτοτελείς ιστορίες, τού πάθους,του έρωτα και της καρδιάς ,δίνοντας το στίγμα του, στην νέα σκηνή του λαϊκού τραγουδιού που πάντοτε μιλάει στις ψυχές των ακροατών -νοσταλγών του ωραίου τραγουδιού.

Μια μεγάλη παρέα ,από αγαπημένους φίλους-συνεργάτες στιχουργούς ,έδωσε την ρότα αυτού του ταξιδιού. Η Λίνα Δημοπούλου, ο Κώστας Καρτελιάς, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Χρήστος Παγώνης, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, αλλά και αυτοί που λείπουν από τούτο τον Κόσμο, αφήνοντάς μας ότι πολυτιμότερο ,την Ψυχή τους, ο Κωνσταντινουπολίτης Ποιητής Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και ο Ηλίας Κατσούλης .
Στης καρδιάς τα πάθη, με οδηγό την φωνή του Μπάμπη Τσέρτου, σε μουσικές του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Στο τραγούδι ‘’Δεν πάει άλλο πιο κάτω’’ συμμετέχει ο Γιάννης Πάριος .

Τη νέα δισκογραφική δουλειά του Μπάμπη Τσέρτου και του Ανδρέα Κατσιγιάννη μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετε στα συνεργαζόμενα δισκοπωλεία και σημεία πώλησης,στις αλυσίδες Public, Reload, Ιανός καθώς και στο online shop της Zefxis Music.

Mπάμπης Tσέρτος & ΑνδρέαςΚατσιγιάννης
Σάββατο 8 Απριλίου
Lab art – Βόλος, Πολυχώρος Τσαλαπάτα

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Έναρξη – 22:00

Εισιτήρια:
10 ευρώ – Γενική Είσοδος
*Τα εισίτηρια είναι θεάματος και δεν συμπεριλαμβάνουν ποτό

‘’ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗ’’

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ -ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ
Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΜΙΚΡΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ :ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΜΠΙΛΑΣ ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΟΣΙΟΣ

Πληροφορίες/Kρατήσεις :
2421 40 3454 (ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00)

Σημεία προπώλησης:

-Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876
-Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη)
-Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου)
-Classic (Ερμού 187)