Η «Θεατρική Παρέα Συκής του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκής ‘’Γεώργιος Ρηματισίδης’’ ξεκινά και φέτος την καλοκαιρινή της περιοδεία με την θρυλική κωμωδία των αδερφών  Γιαννακόπουλων , Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ( ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ).Έπειτα από την περσινή μεγάλη επιτυχία και την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασε η παράσταση της ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΥΚΗΣ , ξεκινά και φέτος την περιοδεία της στο Πήλιο. Ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία που η φετινή περιοδεία ξεκινά ‘’εκτός των τειχων’’ , από την Πορταριά στις 2 Ιουλίου στις 9:30 μμ και συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή 9/7 στον Άγιο Βλάσιο .Θα  περιοδεύσει σχεδόν σε όλο το Πήλιο καθώς έχουν προγραμματιστεί παραστάσεις στον Πλατανιά 23/7 , στη Συκή( έδρα της Θεατρικής Παρέας) 30/7 , στα Καλά Νερά 9/8 και στο Πουρί 27/8.Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοδεία γίνεται σε απόλυτη συνεργασία με τους αντίστοιχους κατά τόπους Πολιτιστικούς Συλλόγους

Η παράσταση ανεβαίνει σε ελεύθερη διασκευή και σκηνοθεσία του Σταμάτη Παγασαίου και  στο έργο ακούγονται οι αυθεντικές μουσικές της ταινίας. Τους ρόλους  ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί : ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ,  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΑΣ , ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΙΑΣ (Ζήκος) ,  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ,  ΣΟΦΙΑ ΧΑΛΙΔΟΥ ,  ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ,  ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ Α. ΑΚΡΙΒΟΥ , ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ Γ. ΑΚΡΙΒΟΥ , ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΥΓΕΤΑΚΗΣ , ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΜΒΡΗ , ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η παράσταση είναι φτιαγμένη με μεράκι απ’όλους τους συντελεστές και εκτός από περίπου δυο ώρες ατελείωτου γέλιου θα φέρει  στη μνήμη σας μυρωδιές από Αγιόκλημα και γιασεμί αλλά και μπακαλιάρου και λακέρδας  , βγαλμένες από μια άλλη εποχή.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι εκτός από την βοήθεια πολλών επιχειρήσεων της Μαγνησίας , χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ , το ΤΡΤ , το ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ και η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ. Τους ευχαριστούμε όλους.

Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ σας περιμένει λοιπόν αυτή την Κυριακή 2/7 , στο Θεατράκι  της Πορταριάς στις 9:30 μμ .Να είστε όλοι εκεί και θα γίνει της Κακομοίρας!!