“Η μαγεία των Μιούζικαλς”
Μια εντυπωσιακή μουσική παράσταση από την διάσημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με σκοπό τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου Elepap Volou
Η συναυλία της χρονιάς στο Θερινό Θέατρο Βόλου την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017
Μουσική ,τραγούδι, χορός, πρόζα και νοσταλγία .Σολίστ ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και η Ευδοκία Μωϋσίδου

Ιδιαίτερες στιγμές ποιότητας και αισθητικής θα ζήσουν οι τυχεροί θεατές στην εντυπωσιακή μουσική παράσταση , , που διοργανώνεται την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 το βράδυ, στο Θερινό Θέατρο Βόλου ,με πρωτοβουλία του παγκόσμιου Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” ,της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας , σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου και σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού για τη στήριξη ,αλλά και για τα 80 χρόνια λειτουργίας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών -ΕΛΕΠΑΠ.

mpanta

Πρόκειται για μια σπάνια συναυλία -σταθμό , με τίτλο “Η μαγεία των Μιούζικαλς”, όπου η Μπάντα ΓΕΝ (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πλωτάρχης (ΠΝ) κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος), σε πλήρη σύνθεση , θα παρουσιάσει τα ωραιότερα τραγούδια που έχουν διαμορφώσει το διεθνές ,αλλά και Ελληνικό Μιούζικαλ , στην οποία συμμετέχουν σπουδαίοι ερμηνευτές της Λυρικής Σκηνής (τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, σοπράνο Ευδοκία Μωϋσίδου , αλλά και πολλοί άλλοι ), με πρόζα, εικόνες , χορογραφίες , βιντεοπροβολές και πρωτότυπα κείμενα ,ενώ η συμβολική τιμή του Κουπονιού Ενίσχυσης της ΕΛΕΠΑΠ είναι μόνο 5 ευρώ.

Στην εκδήλωση συμπράττει με τη Μπάντα ΓΕΝ και συμμετέχει η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Νίκο Χιώτογλου .
Τα κείμενα έχει γράψει ο Θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος Κώστας Παπαπέτρος , την εκδήλωση παρουσιάζουν οι ηθοποιοί Δήμητρα Κυρατσούδη και Δημήτρης Νάνος , τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου και η Chorus Line, ενώ τις βιντεοπροβολές η ομάδα Οπτικοακουστικών Μέσων του Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”.
Θα ακουστούν παγκόσμιες επιτυχίες από τα musicals “West Side Story”, Mary Poppins”, “,”Mamma Mia”, Chicago”, “Χορεύοντας στη βροχή” ,”Cabaret” και φυσικά οι μεγαλύτερες επιτυχίες Ελλήνων συνθετών που διαμόρφωσαν το Ελληνικό Μιούζικαλ.

Χορηγός επικοινωνία TRT