Εκτιμάται ότι σε συμφωνία ήρθαν η εταιρεία Φυσικού Αερίου και ο δήμος Λαρισαίων για τον προγραμματισμό εργασιών της εταιρείας πριν από την ασφαλτόστρωση δρόμων στην Λάρισα. Έτσι θα αποφεύγονται σαμαράκια και λακκούβες που σήμερα παρουσιάζονται μετά από οποιαδήποτε παρέμβαση στους ασφαλτοστρωμένους δρόμους.
Μέχρι σήμερα αρκετοί φορείς οφείλουν να παίρνουν άδεια από το δήμο για όποιες εργασίες θέλουν να κάνουν σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους ο νόμος ωστόσο εξαιρεί το Φ.Α. Με αυτήν την συμφωνία ξεκινά μια συνεργασία που προβλέπει την συνεννόηση των δύο πλευρών ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο «ράβε- ξήλωνε» στους δρόμους της πόλης.
Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης έκανε λόγο για πολύ σημαντική συμφωνία «Καθώς ετοιμάζεται να τρέξει το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε ολόκληρη την πόλη και θα μπορεί πλέον όποιος πελάτης θέλει να συνδεθεί στο Φ.Α, να το κάνει πριν ο δρόμος μπροστά στο σπίτι του ασφαλτοστρωθεί».
Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας διανομής Λεωνίδας Μπακούρας τόνισε ότι η εταιρεία θα κάνει ενημέρωση πόρτα-πόρτα για όλες τις περιοχές στις οποίες προβλέπονται έργα ασφαλτόστρωσης προκειμένου οι καταναλωτές να επωφεληθούν και από το γεγονός ότι δεν θα πληρώσουν τέλη σύνδεσης.