Σε γιορτινό κλίμα και… επίσημα από το βράδυ της Δευτέρας κινείται η πόλη της Λάρισας με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που έβγαλε στην Κεντρική πλατεία χιλιάδες Λαρισαίους. Εντυπωσιακοί οι «ΟΝΙRΑΜΑ» ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους με τις ροκ – και όχι μόνον – μελωδίες τους.
Παρά το τσουχτερό κρύο, από νωρίς το απόγευμα η πλατεία και ειδικά ο χώρος μπροστά στην τεράστια σκηνή που είχε στηθεί, είχε γεμίσει ασφυκτικά.
Η εκδήλωση άνοιξε με την εμφάνιση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, λίγο πριν την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του τεράστιου Χριστουγεννιάτικου δένδρου που θα κοσμεί και φέτος την πλατεία, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης πέραν των ευχών, τόνισε πως μέσα από το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου «θα αποδείξουμε ότι ή Λάρισα δεν καταλαβαίνει από κρίση. Κάθε μέρα και μια γιορτή αλλά να κοιτάμε και το συνάνθρωπο» συμπλήρωσε για να κάνει ιδιαίτερη μνεία και στο γεγονός πως φέτος για πρώτη φορά η υποδοχή του νέου χρόνου θα γίνει στην πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο.