«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με κεντρικό μήνυμα «Μένει Μυστικό» πραγματοποιεί πανελλαδική εκστρατεία ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών, που ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο και θα διαρκέσει έως την Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017.
Η εκστρατεία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου και την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Ένας από τους σταθμούς της πανελλαδικής εκστρατείας είναι και η Λάρισα, στην οποία πραγματοποιήθηκε συνάντηση, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας σήμερα στις 11, το πρωί, στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου του νέου κτιρίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Όπως ανακοινώθηκε: «Το Χαμόγελο του Παιδιού ανοίγει τον φάκελο σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, με στόχο να ενημερώσει, συζητήσει, καταγράψει τις απόψεις των εμπλεκόμενων φορέων και να κινητοποιήσει τους πολίτες ενάντια στο σοβαρό αυτό φαινόμενο. Μέσα από μια σειρά δράσεων και συναντήσεων η εκστρατεία θα αναδείξει την πραγματική διάσταση του προβλήματος, καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.