Ποικίλες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο φετινό φεστιβάλ «Με Θέα στο Αιγαίο» που διοργανώνεται στα παράλια του νομού Λάρισας. Το Φεστιβάλ ξεκινά στις 28 Ιουλίου με την συναυλία του Μπάμπη Στόκα και της Βίκυς Καρατζόγλου στο λιμάνι του Αγιοκάμπου. Για 10η συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αγιάς και ο Δήμος Τεμπών συνεργάζονται και συνδιοργανώνουν ένα φεστιβάλ που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.
Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρξουν δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά όπως το παιδικό πάρτι στην Βελίκα το Σάββατο 29 Ιουλίου. Οι πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις και οι συναυλίες είναι αυτές που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων τις παρακολουθήσουν απολαμβάνοντας ποιοτικά μουσικά κομμάτια.
Σε κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε για το φεστιβάλ παρουσία όλων των συμμετεχόντων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι “ για τους παραθεριστές των παραλίων είναι μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλούσιο θέαμα. Επίσης το φεστιβάλ θα βοηθήσει οικονομικά τις περιοχές αυτές”.