«Το Χαμόγελο του Παιδιού», για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποιεί την εβδομάδα οικογενειακού εθελοντισμού στα «Εθελοντικά δημιουργικά εργαστήρια» που λειτουργεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και στη Λάρισα.
Συμμετοχή μπορούν να υποβάλλουν οι οικογένειες που θέλουν να προσφέρουν λίγες ώρες από το χρόνο τους και να δημιουργήσουν χειροποίητες κατασκευές, συνδυάζοντας διάφορα υλικά και χρώματα.
Όλα τα είδη που κατασκευάζονται στα Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια του οργανισμού, από εργαζόμενους κι εθελοντές, διατίθενται τόσο στα παζάρια που πραγματοποιούνται πανελλαδικά όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του για την οικονομική ενίσχυση του έργου και των δράσεών του.
Για μία εβδομάδα, από τις 13 έως τις 18 Φεβρουαρίου, το «Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι» στη Λάρισα, περιμένει τις οικογένειες που θα δηλώσουν συμμετοχή για να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά που στηρίζει και να αποτελέσουν τα νέα μέλη της ευρύτερης Οικογένειας του Χαμόγελου.