Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας διοργάνωσαν σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας την έκθεση Σχολικών Δραστηριοτήτων στο κτίριο του παλαιού 1ου Γενικού Λυκείου.
Στην έκθεση παρουσιάστηκαν εκθέματα που κατασκευάστηκαν από μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, με τη συνδρομή των εκπαιδευτικών τους, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων καθώς και της Τεχνολογίας, των Ερευνητικών Εργασιών και της Ζώνης Δημιουργικών Δραστηριοτήτων των ΕΠΑΛ.
Παράλληλα με την έκθεση στον προαύλιο χώρο του σχολείου, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε βιωματικά παιχνίδια που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου σε συνεργασία με την ΠΕΔ Θεσσαλίας εν όψει του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα «Κλιματική αλλαγή» που θα γίνει στις 9 και 10 Ιουνίου 2017 στην Καρδίτσα που διοργανώνει η ΠΕΔ Θεσσαλίας .
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας Γιώργος Κωτσός, Δήμαρχος Μουζακίου, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος και εκπρόσωποι των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας.