Λάρισα: Δύσκολη η κατάσταση στις συνοικίες 120117

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση σε περιφερειακές συνοικίες της Λάρισας. Εκεί όπου τα αυτοκίνητα είναι «θαμμένα» στο χιόνι και οι δρόμοι σχεδόν απροσπέλαστοι καθώς κυριολεκτικά δεν υπήρχε φροντίδα εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ώστε ν’ ανοίξουν έγκαιρα.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα μπορεί να σταμάτησαν από το βράδυ της Τετάρτης, αλλά οι συνοικίες αναμένεται να βγουν από το κλοιό του χιονιού σταδιακά το επόμενο 24 ωρο καθώς τα μηχανήματα του Δήμου κινήθηκαν προς αυτές μετά την απελευθέρωση του κεντρικού τομέα της πόλης.
Ιδιαίτερα βεβαρημένη πάντως θα είναι η κατάσταση από σήμερα το βράδυ, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι 10 βαθμούς υπό το μηδέν που θα επικρατήσουν θα δυσκολέψουν πολύ περισσότερο την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση οι αρχές συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους πολίτες και στην χρήση οχημάτων, ενώ ποσότητες αλατιού έχει εναποθέσει ο Δήμος Λαρισαίων σε πέντε σημεία της πόλης.
Σε ότι αφορά το επαρχιακό δίκτυο του Ν.Λάρισας εξακολουθεί να είναι προβληματική η κίνηση των οχημάτων σε αρκετούς δρόμους καθώς επικρατεί παγετός, ενώ με αλυσίδες γινόταν ως το μεσημέρι η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα των επαρχιακών οδών Λάρισας- Φαρσάλων, Λάρισας- Βόλου, Λαμίας- Λάρισας, Λάρισας- Καρδίτσας καθώς και στα επαρχιακά δίκτυα του Δήμου Ελασσόνας, του Δήμου Τεμπών και του Δήμου Φαρσάλων.