Λάρισα Απονομή ξίφων απο τον Πάνο Καμμένο 091216

«Έρχονται καλύτερες μέρες. Από το 2017 η πατρίδα μας βγαίνει από την κρίση και τα οφειλόμενα προς τις ένοπλες δυνάμεις θα αποδοθούν. Θέλω να σας διαβεβαιώσω εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας, της κυβέρνησης αλλά και όλου του ελληνικού λαού ότι είμαστε όλοι δίπλα σας’ τόνισε σήμερα από τη Λάρισα ο Υπουργός Άμυνας Παν. Καμμένος.
Ο Υπουργός Άμυνας, συνοδευόμενος από τον Αργηγό ΓΕΣ Βασ. Τελλίδη βρέθηκε σήμερα στην 1η Στρατιά στο πλαίσιο τελετής απονομής ξιφών σε αξιωματικούς
Η σημερινή επίσκεψη του κ. Καμμένου στην 1η Στρατιά ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να θέσει απευθείας ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στον υπουργό Άμυνας το θέμα της χρήσης στρατοπέδων για όφελος της πόλης.
O κ. Καλογιάννης μη χάνοντας την ευκαιρία να θέτει το θέμα μίλησε με τον υπουργό ο οποίος του απάντησε καταφατικά λέγοντας χαρακτηριστικά «προχωρήστε».
Το σχέδιο συνεκμετάλλευσης των στρατοπέδων του δήμου με το υπουργείο άμυνας ώστε να δημιουργηθούν δομές που θα βοηθήσουν την πόλη, ανήκει στις προεκλογικές εξαγγελίες του δημάρχου.