Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, διοργανώνει την πρώτη της ημερίδα με θέμα «Προκλήσεις και αναζητήσεις των εφήβων» στο Ξενοδοχείο «Κυψέλη» στις 19.30 την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018.
Η ημερίδα θα αποτελείται από τρεις θεματικές ενότητες.
«Μετά το σχολείο…Τι; Ανακαλύπτοντας τον εαυτό μου προετοιμάζω το μέλλον μου» με ομιλήτρια την κα. Τζαβαλιά Αικατερίνη συνταγματάρχης ε.α. (ΥΝ) ψυχολόγο-συστημική ψυχοθεραπεύτρια υπεύθυνη Κέντρου παιδιού και εφήβου «Διάδραση».
«Η επιλογή των Στρατιωτικών Σχολών θα πρέπει να είναι λύση ανάγκης;» με ομιλήτρια την δρ Καραθανάση Κωνσταντινιά αντισυνταγματάρχης(ΥΝ).
«Εθισμός των εφήβων στο διαδίκτυο. Αντιμετώπιση των κινδύνων» με ομιλήτρια την Δρ Μαλλιαρού Μαρία αναπληρώτρια καθηγήτρια ΤΕΙ Θεσσαλίας-τμήμα Νοσηλευτικής, αν/χης ε.α. (ΥΝ). Σκοπός της ημερίδας είναι παιδιά και γονείς να βρουν λύσεις και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα που τους απασχολούν. Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Άρτεμις Καλαμογιώργου. Είσοδος ελεύθερη.

Χορηγός επικοινωνίας TRT
0000001