Η πρωταγωνίστρια της παράστασης”Βγερού γλυκά φανού” Ελευθερία Τέτουλα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της TRT και του Σωτήρη Πολύζου “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα”.

H “Βγερού γλυκά φανού” στο ΒΟΛΟ, Παρασκευή 16 – Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015
Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής,
Ώρα έναρξης: 21.15

Μια κραυγή επιβίωσης και αυτογνωσίας! Μία μαρτυρία καταγγελία!

Η παράσταση «Βγερού γλυκά Φανού» ξεκίνησε την πορεία της από τη Θεσσαλονίκη και το θέατρο Αυλαία και περιοδεύει με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα. Παρουσιάστηκε στην Ηγουμενίτσα, την Κοζάνη, την Χίο και συνεχίζει στις 16 – 17 Οκτωβρίου στο Βόλο, στις 23 Οκτωβρίου στις Σέρρες, στις 31 Οκτωβρίου στη Βέροια…

Στην παράσταση παρακολουθούμε μια σύγχρονη ελληνίδα γυναίκα, την Αγγελική, μέσα από τη συγκλονιστική αφήγηση της Βγερούς, που επέζησε της Σφαγής στη Χίο και της δουλείας στη Σμύρνη, να προσπαθεί να συναρμολογήσει την κατακερματισμένη ταυτότητα της. Δύο διαφορετικές εποχές, δύο διαφορετικές γυναίκες, δύο αφηγήσεις συναντιούνται. Η μία κραυγή επιβίωσης και αυτογνωσίας. Η άλλη, μαρτυρία και ταυτόχρονα καταγγελία. Και οι δύο συναρμολογούν μία κοινή μνήμη, μία ελπίδα του μέλλοντος, μία ιστορία. Αν την ακούσετε δεν την ξεχνάτε! Γίνεστε μέρος της!