Ελλάδα ή εξωτερικό; Πανελλήνιες εξετάσεις ή ιδιωτικές σχολές;

Πριν αποφασίσετε, αξίζει να ανακαλύψετε όλα όσα προσφέρει το Deree – The American College of Greece, ένας οργανισμός με ιστορία 145 χρόνων, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πόλο διεθνών σπουδών στην καρδιά της Ελλάδας.

Front_Library-1-1024x682Συγκεντρώσαμε τους κυριότερους λόγους για τους οποίους το Deree αποτελεί κορυφαία πρόταση σπουδών και σας τους παρουσιάζουμε:

  1. Τα 28 σύγχρονα bachelor προγράμματα σε τομείς Business, αλλά και σε κλάδους όπως τα Χρηματοοικονομικά, οι Βιοϊατρικές Επιστήμες, οι Παραστατικές και Εικαστικές Τέχνες, η Επικοινωνία, η Ψυχολογία, οι Επιστήμες Υπολογιστών. Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζουν γνώσεις και πρακτικές εφαρμογές, ενώ έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση στην παγκόσμια αγορά εργασίας.
  1. Το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα που προσφέρει γνώση αλλά και soft skills. H καθοδήγηση από τους καθηγητές, τα ατομικά και ομαδικά projects και το πλήθος εξωακαδημαϊκών δραστηριοτήτων εφοδιάζουν τους σπουδαστές με κριτική σκέψη και ικανότητες που τους βοηθούν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και να χαράξουν τη δική τους επαγγελματική και προσωπική πορεία.
  1. Οι μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν πρακτική άσκηση σε κορυφαίες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, να βρουν part-time απασχόληση σε γραφεία του Κολλεγίου, αλλά και να λάβουν διαρκή υποστήριξη από συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.
  1. Το διεθνές περιβάλλον σπουδών σε ένα υπερσύγχρονο campus που φιλοξενεί περισσότερους από 500 σπουδαστές από 72 χώρες.
  1. Το πρόγραμμα Study Abroad, που δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα σε όλο τον κόσμο –συχνά με υποτροφία– σε περισσότερα από 55 κορυφαία συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Ασία. 
  1. Για το πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών που δίνει σε σπουδαστές ΑΕΙ/ΑΤΕΙ τη δυνατότητα να φοιτήσουν παράλληλα στο Deree, να συνδυάσουν γνωστικά πεδία και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υποτροφίες δίνονται επίσης σε αριστούχους φοιτητές ΑΕΙ και ΑΤΕΙ για να αποκτήσουν ένα minor, δηλαδή μία υποειδίκευση από τις 51 που προσφέρονται στο Deree. 
  1. Για το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης και υποτροφιών, συνολικού ύψους 4,7 ευρώ!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Το Deree πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση στον Βόλο, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, Domotel Xenia City Hotel, Πλαστήρα 1. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με εκπροσώπους, φοιτητές και αποφοίτους και να ενημερωθείτε για όλα όσα αναδεικνύουν το Deree σε κορυφαία επιλογή σπουδών!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ