Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ , την Πέμπτη 07/06/2018 ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιώργος Παπαδημητρίου ο οποίος μας έδωσε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για επεμβάσεις στήθους (αυξητική , μειωτική και ανόρθωση) . Επίσης μας μίλησε ακόμη για την λιποαναρρόφηση και την κοιλιοπλαστική .

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις αλλεργίες όπως :τι είναι οι αλλεργίες , πως προκαλούνται , ποιες οι αιτίες , τα συμπτώματα και ποιοι είναι οι τρόποι θεραπείας μας εξήγησε στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ο αλλεργιολόγος κ Γεώργιος Πούλιος .Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ , την Πέμπτη 07/06/2018 ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιώργος Παπαδημητρίου ο οποίος μας έδωσε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για επεμβάσεις στήθους (αυξητική , μειωτική και ανόρθωση) . Επίσης μας μίλησε ακόμη για την λιποαναρρόφηση και την κοιλιοπλαστική .

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις αλλεργίες όπως :τι είναι οι αλλεργίες , πως προκαλούνται , ποιες οι αιτίες , τα συμπτώματα και ποιοι είναι οι τρόποι θεραπείας μας εξήγησε στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ο αλλεργιολόγος κ Γεώργιος Πούλιος .


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube