Μια ακόμη επιτυχημένη εκπομπή ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ στο τηλεοπτικό κανάλι TRT. Στο πρώτο μέρος της εκπομπής στις 31 Μαιου ο γνωστός αγγειοχειρουργός κ.Στέλιος Κούτσιας μας ενημέρωσε για το τι είναι φλεβική ανεπάρκεια , πως αντιμετωπίζεται , ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες που την προκαλούν , ποια είναι τα συμπτώματα .Ο κ. Κούτσιας έκανε αναφορά και στο διαβητικό πόδι όπως επίσης έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για το ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής .

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε σε όλους τους τηλεθεατές η ιστορία του 29 χρόνου σήμερα Στράτου Τριπολιτσιώτη που βγήκε νικητής από μια μάχη που έδινε 5 χρόνια για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Στράτος όπως δήλωσε οφείλει τη ζωή του στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας ANIMUS .Φεύγοντας ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό , φυσικοθεραπευτές αλλά και σε όλους όσους έδειξαν την φροντίδα τους και την αγάπη τους για εκείνον.

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με χρήσιμες συμβουλές από τον Σεφ Ηλία Μαμαλάκη , την Ελένη Πετρουλάκη και πολλούς άλλους που συμμετείχαν στην ημερίδα ¨Διατροφή και Άσκηση στην πρόληψη και ….του καρκίνου . ΕΥ ΖΗΝ ¨ .


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube