Έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ ο Άγγελος Αντωνίου χτυπημένος από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες σε ηλικία 71 ετών.

Το 1989 ο Άγγελος Αντωνίου δημιούργησε το Ράδιο Βέρα και λίγους μήνες αργότερα το Φθινόπωρο του 1989 πραγματοποίησε το πρώτο βήμα στην τηλεόραση με τη δημιουργία της TRΤ. Αυτή του η επιλογή τον δικαίωσε αφού το κανάλι  παραμένει  πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών μέχρι και σήμερα.

Ο Άγγελος Αντωνίου άφησε ισχυρό το αποτύπωμα του στη διάρκεια των 25 χρόνων που διατηρούσε την προεδρεία του τηλεοπτικού σταθμού με τα κανάλι να βρίσκεται κοντά στα γεγονότα και στις εξελίξεις του τόπου.

Στη διάρκεια της λειτουργίας της η TRT είχε πολλές διακρίσεις με το 1999,10 χρόνια μετά την εκπομπή του πρώτου σήματος στους δέκτες των τηλεοράσεων των Θεσσαλών πολιτών, να λαμβάνει το βραβείο για το καλύτερο περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι στο πλαίσιο του θεσμού της κοινωνίας των πολιτών.

Το 1972 εισήλθε στον επιχειρηματικό στίβο. Το 1974 σε ηλικία 24 ετών αναλαμβάνει τη διεύθυνση της εταιρείας ΑΝΤΩΝΙΟΥ Α.Ε. Το 1985 ιδρύει την εταιρεία ANTOPACK Θεσσαλίας.

Το 1998 μετά από έναν αιώνα επιτυχίας, η Antopack ολοκλήρωσε το νέο της εργοστάσιο συνολικού εμβαδού 14.000 τ.μ. μέτρων έξω από τον Βόλο, αποτελώντας μίας από τις πιο προηγμένες μονάδες εκτύπωσης στην Ευρώπη. Το παλιό εργοστάσιο του Γερμανικού στο κέντρο του Βόλου, συνολικού εμβαδού 3.000 τ.μ., μετατράπηκε σε εμπορικό κέντρο, το γνωστό Old City.

Ήταν παντρεμένος με την Martina Brungsberg με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά, την Τέα, και τον Γιώργο που τον διαδέχτηκαν στις επιχειρήσεις. Ευτύχησε να δει 2 εγγόνια.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η οικογένεια της TRT τον αποχαιρετά με συντριβή και θλίψη.