ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Το πρωινό φέρνει μεγάλη επίγνωση των ευθυνών σου. Αργότερα η Σελήνη μεταφέρεται στον τομέα των πόρων σου και ζητάς την ευκαιρία να ομαδοποιηθείς ξανά. Ωστόσο μπορεί να σημειωθεί ένταση σήμερα και αύριο, με τον Ήλιο να έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και μια Πανσέληνο αύριο. Οι εξελίξεις σήμερα χρησιμεύουν σαν μια ισχυρή υπενθύμιση για τη διαχείριση χρεών ή εργασιακά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνη, πλέον ψάχνεις κάτι σταθερό και μόνιμο.

Ταύρος: Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να αποδειχθεί λίγο δύσκολο με ανάμεικτα συναισθήματα ή προσπάθειες διαχείρισης. Αργότερα η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και ξυπνά την επιθυμία σου για σύνδεση. Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου στον Ουρανό καθώς και μια Πανσέληνος αύριο στο ζώδιό σου υποδηλώνει την ανάγκη για τη σωστή ισορροπία μεταξύ συνύπαρξης και ανεξαρτησίας. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και ανανέωσε την εμφάνισή σου.

Δίδυμοι: Μια ετήσια πτυχή μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού αναμένεται να συμβεί μαζί με μια Πανσέληνο αύριο, που επηρεάζουν την εργασία και τη σωματική ή ψυχική σου υγεία. Μπορεί να ανακαλύψεις τι λείπει από τη ζωή σου και πώς θα οδηγηθείς στο δρόμο για να το βρεις. Απόψε κάνε τη βραδιά διαφορετική με τον ερωτικό σύντροφό σου προσθέτοντας σασπένς και ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, έστω και κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν μπορείς να περάσεις όμορφα και να φλερτάρεις.

Καρκίνος: Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να νιώσεις λίγο μπλοκαρισμένη, όμως με την κίνηση της Σελήνης αργότερα επενδύεις περισσότερο στους στόχους και τα όνειρα. Υπάρχει επίσης μια φυσική ανάγκη να αποκολληθείς προσωρινά από ανθρώπους και καταστάσεις που σε πιέζουν και σε αγχώνουν. Καθώς ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και με την αυριανή Πανσέληνο, μπορεί να αντιμετωπίσεις μια διαφωνία ή ασυμφωνία που προκαλεί τα συναισθήματα ή την κοινωνική σου ζωή. Μικρές στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις του παρελθόντος σε βαραίνουν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Πηγή:newsit.gr