O Μίνως Μάτσας και η HOPEgenesis κάλεσαν το κοινό σε μια μουσική μυσταγωγία για μία βραδιά στον ανοικτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στους Αέρηδες, στην Πλάκα. Ο βραβευμένος συνθέτης με τη συμμετοχή των ερμηνευτών Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Κώστα Τριανταφυλλίδη καθώς και επτά διακεκριμένων μουσικών παρουσίασαν τούς πιο σημαντικούς κύκλους τραγουδιών της πορείας του την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίο, στις 20.30. O Μίνως Μάτσας διάλεξε σαν τίτλο έναν συγκλονιστικό -και σήμερα επίκαιρο περισσότερο από ποτέ – στίχο του Τάσου Λειβαδίτη: «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει».

Στο πνεύμα αυτό, όλα τα έσοδα της συναυλίας, θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της HOPEgenesis που έχει ως αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας και την ενίσχυση της οικογένειας, ειδικότερα στις παραμεθόριες περιοχές της.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Τζώνη Καλημέρη και την Χριστίνα Κοντοβά. Το ζευγάρι έφτασε στον χώρο με μία βέσπα και έδειχνε πιο λαμπερό από ποτέ.  Η Χριστίνα εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της και μαγνήτισε πάνω της όλα τα φλας, ενώ ο Τζώνη δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της και δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος



Πηγή:tlife.gr