Συγκλονισμένος παραμένει ο χώρος της σκοποβολής και του αθλητισμού από την είδηση του θανάτου της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς. Η “μεγάλη” αντίπαλος της Άννας Κορακάκη “έφυγε” κατά τη διάρκεια της γέννας.

Η είδηση του θανάτου της Μπομπάνα Βελίσκοβιτς έχει “σοκάρει” τον παγκόσμιο αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα το χώρο της σκοποβολής. Η Σέρβα πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10μ. αεροβόλου γυναικών έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της γέννας.

Απίστευτη τραγωδία: Πέθανε στη γέννα η μεγάλη αντίπαλος της Κορακάκη (pic)

Η Βελίσκοβιτς «έφυγε» σε ηλικία μόλις 31 ετών, αφήνοντας… πίσω το μωρό που γέννησε και το σύζυγο της. Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, απεβίωσε λόγω επιπλοκών στον τοκετό. Στην τελευταία της συνέντευξη, που είχε δώσει σε τοπικό κανάλι της Σερβίας, είχε εκδηλώσει την ανυπομονησία της για τον ερχομό του γιου της…

Γεννήθηκε στο Μπορ της ανατολικής Σερβίας και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Βρότσλαβ της Πολωνίας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου Γυναικών, στον αγώνα που η Κορακάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Είχε συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, ενώ σε αυτούς του 2016 είχε πάρει την 7η θέση στο αεροβόλο πιστόλι από απόσταση 25 μέτρων.

«Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της», ανακοίνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε επισκεφτεί τη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η αγάπη και αφοσίωση της στο αγώνισμα της σκοποβολής φάνηκε στο τουρνουά της Πολωνίας, εκεί όπου εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά και κατάφερε να μπει στα μετάλλια.

 

 

 





Πηγή:newsit.gr