Την πρώτη της επίσημη παρουσία θα κάνει σε λίγες μέρες η «Πρωτοβουλία για την Υγεία και την Κοινωνική Πολιτική», μία υπερκομματική κίνηση πολιτικών που στοχεύουν στην κατάθεση προτάσεων ώστε να βελτιώσουν τις συνθήκες στον τομέα της υγείας.
Πρόκειται για τέσσερις βουλευτές που εκπροσωπούν αντίστοιχα κόμματα, καθώς μετέχουν ο Λαρισαίος βουλευτής με το Ποτάμι, Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, τομεάρχης Υγείας του κόμματος, Σάκης Παπαδόπουλος, το μέλος του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κοντοζαμάνης και η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Η εκδήλωση που θα έχει χαρακτήρα συνάντησης εργασίας κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν οι προτάσεις των «4» είναι προγραμματισμένη να γίνει στην Αθήνα, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου. Θα έχει ως θέμα τις «Απαραίτητες και Επείγουσες Μεταρρυθμίσεις στην Υγεία», θα συντονίζει ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Αντώνης Δημόπουλος, ενώ ρόλο σχολιαστή θα έχει ο επίσης πρώην γ.γ. του υπουργείου Νίκος Πολύζος.


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube