Εξελίξεις στην Ένωση Κεντρώων μετά την παραίτηση του Γ. Σαρίδη

Εξελίξεις στο κόμμα της Ένωσης Κεντρώων, δρομολογεί η παραίτηση του βουλευτή Γιάννη Σαρίδη από τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη σύγκληση των βουλευτών υπό τον Πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη, ενώ ανακοινώσεις αναμένονται και από τον βουλευτή.

Την Τετάρτη ο Γιάννης Σαρίδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων και όχι από βουλευτής, υπέβαλε στον Βασίλη Λεβέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή που έστειλε ο κ. Σαρίδης στον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη εξηγεί ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση εκφράζοντας την ενόχληση του μετά την καταγγελία του συναδέλφου του βουλευτή Δημήτρη Καβαδέλλα, ο οποίος ανέφερε ότι αντιμετωπίστηκε με αυστηρό τρόπο και του απαγορεύτηκε η είσοδος από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου το γεγονός αυτό προσβάλει, όπως λέει ο ίδιος, και τον ίδιον και την ιδιότητά του ως βουλευτή Θεσσαλονίκης και καλεί τον πρόεδρο του κόμματος να τον αντικαταστήσει από γραμματέα της Κ.Ο της Ένωσης Κεντρώων.

www.ert.grΠηγή ert.gr