Δ. Κουτσούμπας: Το μέλλον δεν είναι πίσω μας, δεν είναι ο καπιταλισμός

Το μέλλον βρίσκεται στην επαναστατική, μοναδική, ανατρεπτική πολιτική πρόταση που καταθέτει το ΚΚΕ καθημερινά, εξοπλισμένο με τη σχεδόν 100χρονη ιστορική του πείρα, το σύγχρονο επαναστατικό πρόγραμμά του και τις αποφάσεις του 20ου Συνεδρίου του, υπογράμμισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον.

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, αφού είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολοκληρώσει τη μετάλλαξή του σε ένα αστικό κόμμα και μετρά ήδη δυόμιση χρόνια αστικής διαχείρισης», πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός «αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του, ως υπηρέτη των μονοπωλιακών ομίλων, της καπιταλιστικής ανάπτυξης», σημειώνοντας πως «η καπιταλιστική ανάπτυξη, παρά τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν απευθύνεται στο λαό, δεν μπορεί να είναι δίκαιη. Γιατί δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα δεν μπορεί να υπάρξει».

Κάλεσε την εργατική τάξη και την νεολαία να μην παγιδευτεί «για μια ακόμα φορά σε αναχώματα που ετοιμάζονται. Να μην υποταχθεί στους σχεδιασμούς του συστήματος και της ΕΕ για τη νέα διάταξη του πολιτικού τους προσωπικού».

Υπογράμμισε, επίσης, ότι πρέπει να απομονωθεί «η ναζιστική εγκληματική οργάνωση των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, αυτά τα τσιράκια των αφεντικών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δείτε εδώ: Δ. Κουτσούμπας: Το μέλλον δεν είναι πίσω μας, δεν είναι ο καπιταλισμός