Έντονο είναι το πρόβλημα για πολλές επιχειρήσεις εστίασης της Μαγνησία, κυρίως σε τουριστικές περιοχές, προκειμένου να βρουν βοηθητικό προσωπικό, το οποίο θα εργαστεί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Σε αρκετές περιπτώσεις, οι ίδιοι οι καταστηματάρχες αναγκάζονται να σερβίρουν τους πελάτες τους, να μαγειρεύουν, ακόμη και να πλένουν πιάτα στην κουζίνα, καθώς ένα ποσοστό εργαζομένων στον κλάδο της εστίασης, κοντά στο 30%, άλλαξε επαγγελματικό αντικείμενο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ αρκετοί εργαζόμενοι στον επισιτισμό, όπως φοιτητές, δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τον φετινό κύκλο σπουδών τους.


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube