Χειροπέδες φόρεσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε δύο γονείς, διότι δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο. Οι συλλήψεις έγιναν, στο πλαίσιο σχετικής προκαταρκτικής έρευνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Ανηλίκων.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα τη μητέρα ενός 4χρονου αγοριού, που ενώ έπρεπε να βρίσκεται στα προνήπια, παρέμενε στο σπίτι. Η μητέρα του οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και κατέθεσε πως κρατά τον 4χρονο στο σπίτι, για να τον προφυλάξει από τον κορωνοϊό, καθώς το παιδί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Μάλιστα, κατέθεσε αποδεικτικά έγγραφα για τα προβλήματα υγείας του παιδιού της, με αποτέλεσμα το Δικαστήριο να την αθωώσει.
Επίσης, συνελήφθη ακόμη μια γυναίκα που δεν στέλνει το παιδί της στο σχολείο από πέρυσι, με αποτέλεσμα να μείνει στην ίδια τάξη. Σήμερα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube