Στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα θα κλείνουν από σήμερα τα καταστήματα εστίασης στον Δήμο Βόλου, στο πλαίσιο των νέων μέτρων που ισχύουν, βάσει του υγειονομικού χάρτη ο οποίος τέθηκε από σήμερα σε ισχύ. Ο Δήμος Βόλου έχει ενταχθεί στο επίπεδο 2, που είναι αυτό της επιτήρησης.
Στο πλαίσιο αυτό τα καταστήματα εστίασης αντί για τις 12 τα μεσάνυχτα, από σήμερα θα κλείνουν στις 12.30.
Μια δεύτερη αλλαγή είναι πως τα καταστήματα θα μπορούν να αξιοποιούν το 65% του ωφέλιμου χώρου τους και όχι το 50%. Δηλαδή στα 100 τετραγωνικά μέτρα θα μπορούν να εξυπηρετούν αντί για 50, 65 πελάτες. «Αυτή είναι μια θετική εξέλιξη», υπογράμμισε ο πρόεδρος του συλλόγου καταστηματαρχών εστίασης, Στέφανος Στεφάνου.
Στο μεταξύ, πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που χαρακτηρίζει παραλογισμό την απαγόρευση εισόδου φιλάθλων στα γήπεδα, τη στιγμή που λειτουργούν θέατρα και κινηματογράφοι. Τονίζει, μάλιστα, ότι ο ίδιος προβληματίζεται για το αν θα επιτρέψει την είσοδο φιλάθλων στα γήπεδα, με πλήρη σεβασμό στα όσα προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα και με ελάχιστο αριθμό επιτρεπόμενων ατόμων!


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube