Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν την Παρασκευή στην Περιφερειακή Ενότητας Μαγνησίας, όπως έκανε γνωστό ο Σύλλογος Εργαζομένων. Στο μεταξύ, για έκτη συνεχή φορά οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων θα υποβληθούν σε προληπτικά τεστ για τον COVID-19 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αύριο Τρίτη στο Διοικητήριο.
Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από την ΔΕΥΑΜΒ, λόγω εντοπισμού δύο κρουσμάτων κορωνοϊού, το ταμείο, η εξυπηρέτηση καταναλωτών και η Διεύθυνση Προγραμματισμού, δεν θα λειτουργήσουν ούτε αύριο για λόγους απολύμανσης.
Τέλος, ενώπιον του Εισαγγελέα Βόλου οδηγήθηκαν οι εννέα συλληφθέντες που διοργάνωσαν γλέντι σε παλιό κυνηγετικό καταφύγιο, σε αγροτική περιοχή του δήμου Ρήγα Φεραίου. Οι συμμετέχοντες στο γλέντι ανέβασαν φωτογραφίες και video στα social media, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν από την αστυνομία, για παράβαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμα 3.000 ευρώ στον διοργανωτή και 300 ευρώ σε καθέναν από τους συμμετέχοντες στο «κορωνογλέντι». Ο Εισαγγελέας, άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη και τους παρέπεμψε να δικαστούν σε ρητή δικάσιμο τον ερχόμενο Απρίλιο.


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube