Με την ελπίδα ότι θα επαναλειτουργήσουν οι επιχειρήσεις τους από τα μέσα Απριλίου, ζουν οι επαγγελματίες της εστίασης στη Μαγνησία. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος τους, Στέφανος Στεφάνου, η εστίαση μπορεί να ανοίξει υπό αυστηρές προϋποθέσεις, μόνο σε ανοικτούς χώρους και εφόσον επιταχυνθεί ο εμβολιαστικός σχεδιασμός. Παράλληλα, εκφράζει την ικανοποίηση του για τις διορθωτικές κινήσεις που έγιναν από πλευράς υπουργείου Οικονομικών στον 6ο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής, όπου υπάρχουν προβλέψεις – κυρίως – για τον κλάδο της εστίασης.


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube