Αυξάνει ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στη Μαγνησία, καθώς σήμερα έφυγαν από τη ζωή άλλοι δύο συνάνθρωποί μας που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ Covid του Αχιλλοπούλειου. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 66 και 78 ετών με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Συνολικά, ο αριθμός των θανάτων στη Μαγνησία, ανέρχεται στους 31, με τον πρώτο νεκρό από κορωνοϊό να καταγράφεται στις 19 Οκτωβρίου! Στις κλινικές covid του Αχιλλοπούλειου, στους θαλάμους αρνητικής πίεσης και στη ΜΕΘ covid, νοσηλεύονται σχεδόν 90 ασθενείς.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, απέστειλε σήμερα στην 5η Υ.ΠΕ τον κατάλογο με τους 17 ιδιώτες γιατρούς που θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Νοσοκομείο Βόλου. Ένας εξ αυτών θα κάνει εξάμηνη σύμβαση, ενώ οι υπόλοιποι 16 δήλωσαν πως θα εργαστούν αμισθί. Μεταξύ τους και οι δύο Βουλευτές Μαγνησίας της ΝΔ, γιατροί στο επάγγελμα κ.κ. Λιούπης και Μαραβέγιας.
Την ίδια στιγμή, το Βελεστίνο παρέα άνω των δέκα ατόμων, έστησε «κορωνογλέντι» που μάλιστα μεταδόθηκε live σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης!


Δείτε το Video στο κανάλι μας στο youtube