1. Πότε ξεκίνησες το blog και τι έκανες πριν από αυτό; Πόσο δύσκολο είναι για μία γυναίκα στα 50 να μπει στην βιομηχανία της μόδας η να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή της;

Ξεκίνησα το blog στο τέλος του 2016, σχεδόν πριν από 3 χρόνια. Νομίζω ότι η μόδα ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Το blog μου ξεκίνησε ως χόμπι και εξακολουθώ να το βλέπω με αυτό τον τρόπο, και πρέπει να ομολογήσω ότι αγαπώ απόλυτα αυτό που κάνω! Θέλω να δείξω ότι η μόδα είναι για γυναίκες όλων των ηλικιών. Όλες έχουμε το δικαίωμα να δείχνουμε ενδιαφέρουσες και on trend. Νομίζω ότι είναι ίσως πιο ρεαλιστικό να βλέπεις ορισμένες τάσεις φορεμένες από μια γυναίκα σε κοντινή ηλικία με εσένα, έτσι θέλω να εμπνεύσω τις γυναίκες της γενιάς μου να πειραματιστούν με το στιλ, με αυτοπεποίθηση.

Ήμουν δικαστική επιμελητής για πολλά χρόνια. Νομίζω ότι η μόδα ήταν πάντα μεγάλο μέρος της ζωής μου ακόμη και τότε, αλλά το στιλ μου ήταν πιο masculine. H δουλειά αυτή απαιτούσε κοστούμια και παντελόνια. Η οικογένειά μου με έπεισε να ξεκινήσω το blog μου.

Πιστεύω ότι όλα είναι δυνατά ανεξάρτητα από την ηλικία μας (αυτό περιλαμβάνει την είσοδο στον κόσμο της μόδας και την πραγματοποίηση αλλαγών στη ζωή). Δεν πιστεύω ότι η ηλικία ορίζει μια γυναίκα. Στην ηλικία των 50, πολλές γυναίκες εξακολουθούν να είναι επαγγελματικά δραστήριες και φιλόδοξες. Εξακολουθούμε να μαθαίνουμε και να χτίζουμε τις δεξιότητες μας, και θέλουμε ακόμα να νιώθουμε ελκυστικές Η μόδα μπορεί να είναι σύμμαχος μας. Πιστεύω ότι η ηλικία, στην προκειμένη περίπτωση, αποτελεί πλεονέκτημα και όχι αδυναμία.

Πηγή:bovary.gr