#tsoulotip: Αν ψήσουμε την pizza στο μισό χρόνο και την αφήσουμε να κρυώσει πολύ καλά, μπορούμε να τη διατηρήσουμε στην κατάψυξη για περίπου ένα μήνα.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

250 γρ. αλεύρι σκληρό

200 γρ. αλεύρι μαλακό

50 γρ. βρώμη, αλεσμένη στο multi

1 πρέζα αλάτι

7 γρ. μαγιά ξερή

300-350 ml νερό

35 ml ελαιόλαδο

1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

Αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Πηγή:gossip-tv.gr