Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

Για τα γιουβαρλάκια

1 κρεμμύδι

1 σκ. σκόρδο

3-4 κ.σ. ελαιόλαδο

1/4 ματσάκι άνηθο

1 κ.σ. θυμάρι

αλάτι

πιπέρι

500 γρ. μανιτάρια champignon

ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ

50 γρ. ψωμί τριμμένο

200 γρ. ρύζι τύπου Αμερικής, βρασμένο

1 κ.σ. γεμάτη αλεύρι γ.ο.χ.

800 γρ. ρόφημα καρύδας

2 φύλλα δάφνης

Για τo vegan αβγολέμονο

1 κ.γ. γεμάτο κορν φλάουρ

χυμό λάιμ, από 2 λάιμ

Για το σερβίρισμα

μπούκοβο

άνηθο

λάιμ, σε φέτες

ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr