Τραγική εξέλιξη είχε η εξαφάνιση της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη. Το πτώμα του άτυχου κοριτσιού εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων πίσω ακριβώς από το σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Ο πατέρας ομολόγησε ότι εκείνος διέπραξε τη δολοφονία του παιδιού του, λέγοντας ότι “ήταν ατύχημα”.

Η εικόνα με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί ήταν σοκαριστική καθώς η 6χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

5Image

 (Λευτέρης Παρτσάλης)

1 copy copy

(Λευτέρης Παρτσάλης)

3 copy copy

(Λευτέρης Παρτσάλης)

Το χρονικό της υπόθεσης

Το πρωί σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και στο Χαμόγελο του Παιδιού από την εξαφάνιση -μυστήριο της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη.

9874

Ο πατέρας της μικρής, ισχυρίστηκε ότι το πρωί που ξύπνησε διαπίστωσε πως το παιδί είχε χαθεί. Όμως καθυστερημένα κι αφού πρώτα πήγε το δεύτερο παιδί του στο σχολείο ειδοποίησε την ελληνική αστυνομία, πηγαίνοντας ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας.

Το εξάχρονο κοριτσάκι έπασχε από κινητικά προβλήματα. Για την εξαφάνιση μίλησε νωρίτερα στο CNN Greece η μητέρα της Στυλιανής Εικοσπεντάκη, δίχως ωστόσο να ρίξει φως εκείνη τη στιγμή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα στο CNN Greece δεν γνώριζε τι είχε γίνει καθώς μόλις το πρωί βγήκε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν. Έκανε λόγο για αναστάτωση στο σπίτι της με συρτάρια ανοιγμένα και τα χρυσαφικά της να λείπουν, παρότι, όπως σημείωσε, δεν υπήρξε παραβίαση της εξώπορτας.

spiti4

Τι είπαν οι γείτονες

Όπως είπε στο CNN Greece, γείτονας της οικογένειας, δεν είχε παρατηρήσει κάτι διαφορετικό τις τελευταίες ημέρες. «Το κοριτσάκι το έβλεπα γιατί καθημερινά το πήγαιναν στο σχολικό και το έπαιρναν. Η αστυνομία ήταν σήμερα από το πρωί στη γειτονιά. Έψαχναν τους κάδους. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί».

Γειτόνισσα της οικογένειας έκανε λόγο για μια οικογένεια απομονωμένη, που δεν μιλούσε πολύ.

stella_copy.pngΠηγή: CNN Greece