Οι θαυμαστές επισημαίνουν ότι σε μία από τις φωτογραφίες, η Kardashian φοράει μια παραδοσιακή Lehenga, η οποία είναι ένας τύπος μακριάς, κεντημένης φούστας. Κάποιοι θεωρούν προσβλητική αυτήν την κίνηση να φορέσει την στολή, μια τόσο τολμηρή προσωπικότητα και υποστηρίζουν ότι η Ινδία έχει πολλές αξιόλογες γυναίκες που θα μπορούσαν να καλύπτουν το εξώφυλλο στην θέση της Kαρντάσιαν. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι που υπερασπίζονται την επιλογή της Vogue.

 

 

 

 

Η Vogue India αντιμετώπισε παρόμοιες αντιδράσεις όταν επέλεξε την Kendall Jenner για το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου 2017. Τότε το περιοδικό ανήρτησε μια δήλωση για να προστατεύσει τη θέση του στο Instagram, λέγοντας: «Τα τελευταία 10 χρόνια, η Vogue India είχε μόνο 12 διεθνή εξώφυλλα, συμπεριλαμβανομένου του Kendall Jenner, το 2017. Επομένως, στατιστικά, το 90% των εξώφυλλων μας είναι Ινδικά! Και είμαστε περήφανοι για αυτό».

 

 

 

Η Kim Kardashian δεν έχει απαντήσει ακόμα στα σχόλια και σε όσα την κατηγορούν ωστόσο αναμένουμε να ακούσουμε και την δική της άποψη.Πηγή:bovary.gr