Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του The Bachelor ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Οι εντάσεις μεταξύ τους αυξάνονται καθώς όλες δηλώνουν ερωτευμένες μαζί του και θέλουν να κερδίσουν την καρδιά του γοητευτικού εργένη με τον κάθε δυνατό τρόπο.

Το επεισόδιο της Παρασκευής είχε μια ακόμη αποχώρηση και αυτό είναι που έκανε τα κορίτσια να αγχώνονται ακόμη περισσότερο αφού καμιά από τις παίκτριες δεν είχε το κόκκινο τριαντάφυλλο που θα τους έδινε την ασφάλεια ότι θα βρίσκονται εκεί και την επόμενη εβδομάδα.

Όταν λοιπόν τα κορίτσια βρέθηκαν στο coctail party τα αίματα ανάμεσα στα κορίτσια άναψαν για ακόμη μια φορα. Πρωταγωνίστριες του καβγά αυτή τη φορά ήταν η Βίβιαν με την Εριέττα. Όλα άρχισαν όταν η Εριέττα αποκάλεσε βαρετή τη Βίβιαν λέγοντας πως δε θέλει να το συνεχίσει για να μη την στεναχωρήσει.

Η Βίβιαν με τη σειρά της προκάλεσε την συμπαίκτριά της να το συνεχίσει με την Εριέττα να αναφέρεται σε μια παλιά σχέση της λέγοντας πως ο πρώην της την άφησε γιατί τη βαριόταν προκαλώντας με αυτό το τρόπο την έντονη αντίδρασή της Βίβιαν

Stay tuned για το βίντεο

To άρθρο The Bachelor: Ο απίστευτος καβγάς Εριέττας – Βίβιαν για τα μάτια ενός πρώην (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .



Πηγή:tlife.gr