Στο σημερινό επεισόδιο του “The Bachelor” τα κορίτσια μόνο που δεν… πλακώθηκαν για μια θέση στη βάρκα του… Παναγιώτη! Ο γοητευτικός εργένης κάλεσε τις υποψήφιες σε ένα ομαδικό ραντεβού για αγώνα κωπηλασίας και η μία απειλούσε την άλλη για το ποια θα ρίξουν στην λίμνη. 

Η συμπεριφορά μίας παίκτριας όμως ενόχλησε ιδιαίτερα τον γοητευτικό εργένη. Η άκομψη και απότομη συμπεριφορά της Χριστίνας προς τις συμπαίκτριες της, τις οποίες χαρακτήρισε άχρηστες, θα δημιουργήσει εκνευρισμό στον Παναγιώτη, ο οποίος θα προσπαθήσει για ακόμα μια φορά να της δείξει ότι η στάση της λειτουργεί απωθητικά προς εκείνον, ενώ μάλιστα της είχε ξαναμιλήσει για το θέμα του χαρακτήρα της σε προηγούμενη Τελετή των Ρόδων.

«Σας ξεφτιλίζουμε με δύο άντρες και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα κορίτσια. Αφού είστε άχρηστες, δεν μπορείτε να κάνετε μόνες σας τίποτα χωρίς τον Παναγιώτη», ήταν η φράση που δεν άρεσε καθόλου στον εργένη του Bachelor.

Ακόμη και τα κορίτσια δεν θεώρησαν σωστή τη στάση της, όταν τράβηξε απότομα την βάρκα στην προβλήτα, κάτι καθόλου θηλυκό εκ μέρους της, όπως χαρακτήρισε η Αντζελίνα. Λίγο μετά το ομαδικό τους δείπνο, ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να μιλήσει πιο ιδιωτικά στην Χριστίνα, λέγοντάς της πως δεν του αρέσει καθόλου η συμπεριφορά της, καθώς θέλει τις γυναίκες πιο θηλυκές.

“Θυμάσαι που σου είχα πει κάτι για τους τρόπους σου; Δεν ταιριάζει με την ομορφιά σου. Εμένα μ’ αρέσει η γυναίκα να είναι λίγο πιο θηλυκή. Εσύ είσαι θηλυκή και μετά… το χάνεις! Και το χάνεις πολύ ρε συ Χριστίνα!” ανέφερε ο Παναγιώτης και στη συνέχεια τη φίλησε στο στόμα…Πηγή:tlife.gr