Το σημερινό επεισόδιο του “The Bachelor” τα είχε όλα! Γέλια, κλάματα, εντάσεις, συγκινήσεις, τσακωμούς και τον Παναγιώτη Βασιλάκο να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να αναζητά την επόμενη σύντροφό του. 

Αυτή τη φορά, ο πρώτος Έλληνας Bachelor βγήκε ένα ραντεβού στα τυφλά με τις διαγωνιζόμενες αφήνοντας τις αισθήσεις να μιλήσουν έναντι των λέξεων. Νικήτρια της δοκιμασίας στέφθηκε η Νικολέττα, με την οποία ο Παναγιώτης βγήκε στη συνέχεια ατομικό ραντεβού.

Αν και οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, το σημερινό ραντεβού δεν ήταν σαν τα υπόλοιπα. Γι’ ακόμα μια φορά, η Νικολέττα δεν μπόρεσε να κρύψει τη ζήλια της, αλλά και την εμμονή της με τη Βίβιαν, με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν και το ερωτικό ραντεβού να εξελιχθεί σε… τσακωμό.


Οι δυο τους μπορεί να έφυγαν μονοιασμένοι από το εστιατόριο, ωστόσο ο Παναγιώτης δεν έδωσε τριαντάφυλλο στη Νικολέττα, γεγονός που παραξένευσε τόσο την ίδια όσο και τις συμπαίκτριές της. Η κοκκινομάλλα παίκτρια επέστρεψε στο σπίτι με… άδεια χέρια γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τα υπόλοιπα κορίτσια. Πηγή:tlife.gr