Η Αντζελίνα Χαλντέντα είναι μία από τις παίκτριες που έχει ξεχωρίσει στο reality του Alpha, “The Bachelor“. Η έντονη προσωπικότητά της και ο εκρηκτικός χαρακτήρας της δεν έχει περάσει απαρατήρητος από το κοινό.

Διεκδικεί έντονα την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και στην τελευταία τελετή των ρόδων την είδαμε να λιποθυμά, μόλις εκείνος της έδωσε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο. Δες εδώ το επίμαχο απόσπασμα.

Η έντονη συγκίνηση της Αντζελίνας και η λιποθυμία της αμφισβητήθηκαν από κάποιους κι έγινε λόγος για σεναριακή σκηνή, αφού ανάλογη υπάρχει και στο Bachelor της Νότιας Αφρικής. Δες εδώ τι συνέβη στο reality του εξωτερικού. 

Η Αντζελίνα Χαλντέντα, με τις αντιδράσεις της στο reality, έχει γίνει συχνά αντικείμενο σχολιασμού στο twitter. Από εκεί μάθαμε ότι η 20χρονη, έχει εμφανιστεί κι άλλη φορά στην τηλεόραση. Πριν από δύο χρόνια, είδαμε το ταλέντο της στην υποκριτική στις “Oικογενειακές ιστορίες” του Alpha. Το TLife έψαξε και βρήκε το επίμαχο επεισόδιο. Δες ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 40:19 

Και δεν είναι μόνο οι Οικογενειακές Ιστορίες, αφού η Αντζελίνα τον Ιούλιο του 2018 είχε λάβει μέρος μαζί με τον σύντροφο της, στο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ, “My man can”, το οποίο παρουσίαζε ο Γιώργος Λιανός.  Ζευγάρια καλούνταν να περάσουν διάφορες δοκιμασίες και μάλιστα στο ίδιο επεισόδιο είχαν παίξει και ο Χάρης Βαρθακούρης με τη σύζυγό του, Αντελίνα.

Όπως δήλωνε τότε η 20χρονη παίκτρια του Bachelor με τον αγαπημένο της ήταν 2,5 χρόνια μαζί. Ο Στάθης ήταν ο πρώτος της έρωτας αφού εκείνη ήταν 15 ετών όταν πρωτογνωρίστηκαν. Την αναζήτησε στο facebook και τη βρήκε, τη διεκδίκησε και την κατέκτησε! 

Δες όσα έλεγε η Αντζελίνα για τον σύντροφο της αλλά και μία από τις δοκιμασίες τις οποίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν παρέα. 

Τον Αύγουστο του 2018 την είδαμε και στο καλοκαιρινό παιχνίδι του ΣΚΑΪ , “Σκάσε και κολύμπα”, το οποίο παρουσίαζαν η Στέλλα Μιζεράκη και ο αείμνηστος Πάνος Ζάρλας. Η 20χρονη εμφανίστηκε τότε ως ιδιοκτήτρια φούρνου. 

Στο Bachelor δείχνει ότι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Για να δούμε, θα τα καταφέρει; Πηγή:tlife.gr