Τι πρέπει να ξέρετε:

Κάθε ημέρα του φεστιβάλ χωρίζεται σε δύο τετράωρα slots, από τις 12:00 έως τις 16:00 και από τις 18:30 έως τις 22:30. Με την αγορά κάθε εισιτηρίου, εξασφαλίζετε την είσοδό σας σε ένα μόνο slot. Οι επισκέπτες αγοράζουν το πιάτο ή τα πιάτα της επιλογής του από κάθε εστιατόριο, στις τιμές των 3, 6, 9 η 12 ευρώ, αποκλειστικά μέσω της χρήσης της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας τους. Τα εστιατόρια και τα μπαρ της διοργάνωσης δεν δέχονται μετρητά.

Όμως θα χρειαστείτε κάποια χρήματα, αν θέλετε να αγοράσετε κάποια προϊόντα στο gourmet marketplace. Η διαδικασία εξυπηρέτησης των επισκεπτών γίνεται μέσω self-service. Ο επισκέπτης παραγγέλνει το πιάτο της επιλογής του, πληρώνει μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας του και εν συνεχεία παραλαμβάνει το πιάτο του και είναι σε θέση να το απολαύσει στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Taste of Athens. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται στα cocktail και wine bars της διοργάνωσης. Δώδεκα, λοιπόν, κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια (κάποια εξ αυτών βραβευμένα με αστέρια Michelin) θα στήσουν τα κιόσκια τους και θα παρουσιάζουν μια pop-up εκδοχή τους, σερβίροντας ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα signature πιάτα τους.

Οι συμμετέχοντες:

Η Σπονδή με επικεφαλής σεφ τον Άγγελο Λάντο, η Hytra με τον Τάσο Μαντή, το Varoulko Seaside με τον Λευτέρη Λαζάρου και το νέο εγχείρημά του, το μπιστρό Bites & Wine (σε συνεργασία με τον σεφ Γιάννη Παρίκο), το Balthazar με τον Χριστόφορο Πέσκια, το Vezene του Άρη Βεζενέ αλλά και το ολοκαίνουργιο Βirdman, μια ιδιοσυγκρασιακή γιαπωνέζικη παμπ (σε συνεργασία με τον σεφ Takaaki Otsuka), το Fuga με τον Δημήτρη Κατριβέση, το Premiere με τον Μιχάλη Νουρλόγλου, το CTC με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη, το Parla με τον Θοδωρή Παπανικολάου και το Ψωμί & Αλάτι με τον Γιάννη Λουκάκο  θα μαγειρέψουν αυτό το γευστικό τετραήμερο και θα μας μυήσουν στα μυστικά της τέχνης τους.

(Αν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το μενού του κάθε εστιατορίου μπορείτε να  επισκεφτείτε τη σελιδα του φεστιβάλ https://athens.tastefestivals.com/el/menus/ )Πηγή:bovary.gr