Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Στο κεφάλαιο φροντίδα των μαλλιών ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, που θέλει ιδιαίτερη προσοχή είναι η βούρτσα με την οποία θα επιλέξεις να χτενίσεις τα μαλλιά σου.

Είναι ένα αντικείμενο απόλυτα χρηστικό και το οποίο χρησιμοποιείς κάθε μέρα, κάποιες φορές περισσότερες από μια φορά μέσα στην ημέρα. 

Μας αρέσουν τα ίσια μαλλιά καθώς λεπταίνουν το πρόσωπο, είναι γοητευτικά και θηλυκά. Τα αυστηρά, ολόισια μαλλιά είναι από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα και είναι πάντα στη μόδα. 

Ωστόσο, για να πετύχει κανείς ένα τέτοιο hair look προϋποθέτει ότι πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά να χειρίζεται την στρογγυλή βούρτσα. 

Εντάξει, όλες ξέρουμε να ισιώνουμε τα μαλλιά μας. Αλλες λιγότερο καλά και άλλες περισσότερο. Σίγουρα, όμως υπάρχουν ορισμένοι τρόποι, μυστικά, κόλπα και συμβουλές που θα μπορούσαν σίγουρα να σε βοηθήσουν προκειμένου να πετύχεις το τέλειο ίσιωμα στα μαλλιά σου.

Aν ξέρεις πως να χρησιμοποιείς την στρογγυλή βούρτσα, τότε μπορεί να αποδειχτεί ένα αληθινά μαγικό εργαλείο που στα χέρια σου θα κάνει θαύματα.

1. Ο πρώτος και βασικός κανόνας είναι ότι ότι χρησιμοποιούμε την στρογγυλή βούρτσα μόνο όταν τα μαλλιά μας είναι εντελώς στεγνά. 

Αυτό σημαίνει ότι στεγνώμουμε πολύ καλά τα μαλλιά μας μετά το λούσιμο. Δεν θέλει βιασύνη, πρέπει να έχεις υπομονή και να μην είναι νωπά τα μαλλιά σου όταν πας να τα ισιώσεις. Ενα καλό πιστολάκι μαλλιών με δυνατή ισχύ είναι ό,τι καλύτερο για να στεγνώνεις γρήγορα κι αποτελεσματικά τα μαλλιά σου σαν επαγγελματίας!Πηγή:bovary.gr