Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση και μάλιστα στον Ant1! Iσχύει όμως κάτι τέτοιο;

Από την πλευρά του σταθμού, ωστόσο, γίνεται σαφές ότι καμία προσέγγιση με σκοπό την υπογραφή συμβολαίου δεν έχει γίνει μεταξύ ΑΝΤ1 και Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με την  Real life, οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες αλλά δεν υπήρξε επικοινωνία με στόχο τη συνεργασία ούτε προσωπικά από τον ίδιο τον πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, ούτε από άλλα στελέχη του σταθμού. Πηγές από το Μαρούσι θέτουν την βασική παράμετρο στο τραπέζι και αυτή δεν είναι άλλη από την οικονομική.

Οι μεγάλες οικονομικές απολαβές ενός προσώπου όπως η Ελένη Μενεγάκη δεν ταιριάζουν καθόλου στη λογική και στη στρατηγική που ακολουθεί ο ΑΝΤ1. Τα τελευταία χρόνια, το κανάλι του Αμαρουσίου δαπανά μεγάλα κεφάλαια σε σειρές μυθοπλασίας και ψυχαγωγία υψηλών προδιαγραφών, επιλέγοντας να επενδύει σε ποικίλες και πολυπρόσωπες παραγωγές και όχι σε μεμονωμένα πρόσωπα με «βαριά» συμβόλαια.

Πηγή: ZappitΠηγή:tlife.gr