Την τελευταία «μεταμόρφωση» της εβδομάδας στο «Style Me Up», ανέλαβε η Υβόννη Μπόσνιακ. Η δημοφιλής σχεδιάστρια μόδας βοήθησε την 33χρονη Μαριάννα να ανακαλύψει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της και να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση.

«Οι άντρες τρομάζουν με το ύψος μου» ήταν το μήνυμα της νεαρής κοπέλας από την Κατερίνη, η οποία είχε δεχτεί bullying στην εφηβεία της, εξαιτίας του ύψους και του βάρους της. Η Μαριάννα, όπως εξομολογήθηκε στην Μαρία Μπακοδήμου ένιωθε μια ανασφάλεια με το σώμα της, λόγω των αρνητικών σχολίων που άκουγε στο σχολείο: Ήμουν πάντα αυτή που ξεχώριζε. Όταν έχεις ύψος 1,70 και είσαι στην έκτη δημοτικού, είναι λογικό να ξεχωρίζεις.

Ήμουν πάντα εύσωμη, είχα 10-15 κιλά παραπάνω από τα υπόλοιπα παιδάκια, σε εκείνη την ηλικία. Στην εφηβεία δεν μπήκα στη διαδικασία να δω πως θα είμαι πιο όμορφη, ίσως δεν είχα και τα ερεθίσματα. Ήμουν πολύ χύμα. Με δυσκόλευαν πάντα οι αγορές. Το πόδι, με αυτό το νούμερο, είναι απαγορευτικό να βρεις κάποιο ποιο γυναικείο παπούτσι. Όλο αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά. Από τα 15 και μετά, λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας, παλεύω με την αυξομείωση του βάρους. Είμαι σαν ένα καρδιογράφημα”, ανέφερε η Μαριάννα.

 

Όταν η 33χρονη είδε τη νέα εικόνα της αρχικά σάστισε, ενώ η Μαρία Μπακοδήμου και οι style coaches δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η ανανέωση ήταν πραγματικά θεαματική!

Δες το βίντεο

 Πηγή:tlife.gr