Οδηγείται σήμερα στον Ανακριτή Τρικάλων για απολογία ο 43χρονος επιχειρηματίας, στον οποίο χθες Τετάρτη του ασκήθηκε από την Εισαγγελία ποινική δίωξη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων, κατηγορητήριο που ουσιαστικά οδηγεί στην προφυλάκισή του.

Ο 43χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη και βρέθηκαν πάνω του και σε έρευνα στην οικία του και κατασχέθηκαν 110,5 γραμμάρια κοκαΐνης, με μέρος της ποσότητας σε νάιλον συσκευασίες, 25 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ζυγαριά, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), 3 κινητά τηλέφωνο και το συνολικό χρηματικό ποσό των 85.145 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος δηλώνει μέτοχος σε γαλακτοβιομηχανία της Θεσσαλίας και πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Πύλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Ο 43χρονος εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 12 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 31,4 γραμμαρίων, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα. Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 79,1 γραμμαρίων, 25 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ζυγαριά, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), κινητό τηλέφωνο και το συνολικό χρηματικό ποσό των 85.145 ευρώ. Κατασχέθηκε επίσης και προαναφερόμενο όχημα».

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην οικία του, αποτελεί προϊόν της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του και ζήτησε λίγο χρόνο για να το αποδείξει με την παρουσίαση των ανάλογων χρηματικών παραστατικών.

Πηγή: Trikalanews.gr