Ορισμένα αντικείμενα θεωρούνται αριστουργήματα όχι μόνο λόγω της ομορφιάς τους ή της εκλεπτυσμένης φύσης τους, αλλά γιατί προκαλούν ένα έντονο συναίσθημα ή επειδή είναι πολύτιμα ή ίσως γιατί αντιπροσωπεύουν ένα μοναδικό δείγμα καινοτομίας, τεχνογνωσίας ή μια φιλοσοφία ακριβείας.

Αναζητώντας την πιο απολαυστική περιποίηση για την επιδερμίδα, εδώ και 30 χρόνια, η La Prairie αποκάλυψε στον κόσμο τη μοναδική δύναμη του χαβιαριού να θρέφει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα δημιουργώντας ένα αριστουργηματικό έργο σχεδιασμού, επιστήμης και απόλαυσης για την επιδερμίδα.

Οι πρωτοποριακές επιστημονικές μέθοδοι επεξεργασίας του χαβιαριού της La Prairie, ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο το φυσικό εκχύλισμα από Χαβιάρι.

Το Caviar Premier είναι το ισχυρό αποτέλεσμα αυτής της εντυπωσιακής καινοτομίας. Χάρη στο Caviar Premier, αξιοποιούνται για πρώτη φορά όλες οι δυνατότητες που διαθέτει το χαβιάρι, ξεπερνώντας για ακόμα μια φορά τα όρια.

Μετά από χρόνια έρευνας αξιοποιώντας την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία για το χαβιάρι, η La Prairie επαναπροσδιορίζει το χαβιάρι: Η Skin Caviar Luxe Cream ανανεωμένη με το Caviar Premier, δημιουργεί μια νέα διάσταση απόλαυσης στην περιποίηση της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με πρωτόγνωρη αίσθηση ανόρθωσης και σύσφιξης.

 

Το 1987 η La Prairie πραγματοποίησε την ασύλληπτη επιλογή της χρήσης του εκχυλίσματος από Χαβιάρι, προερχόμενο από τα πλούσια βάθη της θάλασσας, για να εμποτιστεί η επιδερμίδα με τα πιο πολύτιμα συστατικά.Πηγή:bovary.gr